Uniderm – opinii și de preț, în cazul în care să cumpere,

Uniderm - opinii și de preț, în cazul în care să cumpere,
[Total: 0    Average: 0/5]

eficace pentru tratamentul topic al psoriazisului sunt produse externe care sunt aplicate pe zonele afectate ale corpului și sunt utilizate în formele necomplicate ale bolii. Una dintre acestea este Uniderm, ea vine sub formă de unguente și creme. instrucțiuni și aplicații de revizuire unguent Uniderm este de interes în primul rând pentru cei care suferă de boli de piele. Marturia a este diferit, și trebuie remarcat faptul că este hormonal.

Uniderm"

Producătorul medicamentului este societate comercială pe acțiuni „Akrihin“, situat în regiunea Moscova. Uniderm are un feedback pozitiv cu privire la cererea sa pentru tratamentul psoriazisului. Deși unii cred că a scăpa de semnele inițiale de psoriazis nu trebuie să se aplice medicamente gormonoterapii. Există analogii săi, care sunt combinate ingredientul activ, este medicamente precum Elokom, Asacort, Mamat, Gestan N.

Pretul medicamentului original, variază în prezent în termen. Pretul depinde de volumul tubului, acesta poate fi de 15 și 30 de grame. Prețul analogilor este de asemenea diferit.

Cum Uniderm pe psoriazis?

cremă sau unguent Uniderm este un medicament modern, aparținând categoriei de corticosteroizi. Aceasta crema are o activitate destul de mare in tratamentul psoriazisului si a altor boli de piele. Frecvența de apariție a reacțiilor adverse posibile este destul de scăzut, în comparație cu alte medicamente gormonoterapii similare. Acest lucru se datorează faptului că medicamentul și substanța activă nu este absorbit în sânge.

substanță activă activă a medicamentului furoat de mometazonă. Este un glucocorticosteroid origine potentă substanță sintetică, care este utilizat pentru aplicații externe. Efectul său principal asociată cu eliminarea semnelor de inflamație a pielii, ceea ce este caracteristic pentru psoriazis. Mometazonă sunt sub formă de medicament modificat chimic. Acest lucru înseamnă că este într-un mediu biologic adecvat, sub influența proceselor metabolice, devine în mod direct un medicament (un precursor). Sub influența acestei substanțe active este suprimarea producției de lipokortinov care afectează sinteza mediatorilor inflamatori.

READ  Ocean Shake Serum PP3+ - opinii și de preț, în cazul în care să cumpere,

Furoatul de mometazonă ca principalele substanțe active au următoarele proprietăți:

 1. Anti-inflamatorii prin inhibarea activității diferitelor enzime care distrug tesutul pielii și reduce semnificativ inflamația;
 2. antipruriginoasă prin inhibarea dezvoltării reacțiilor inflamatorii, în prezența alergenului, are efect antipruriginoasă;
 3. antiexudativă – reduce umflarea tesuturilor moi, cu alte cuvinte decongestionant proprietate
 4. OL>.

  Din cauza psoriazisului este caracterizata prin inflamarea pielii, umflarea țesuturilor în zonele afectate și acest lucru este completat de mâncărime, efectul acestui medicament poate ajuta la ameliorarea acestor simptome neplăcute ale bolii și ameliorarea stării pacientului. În plus față de mometazonă în formularea Uniderm au inclus vaselina, ceara, acid fosforic, dioxid de titan, apă, amidon și aluminiu, gliceril monostearat, macrology 20 stearat de cetil, gexilenglikole.

  Caracteristici ale medicamentului Uniderm

  Crema este proiectat pentru uz extern. Crema se aplica intr-un strat subțire pe leziune a pielii. Această procedură ar trebui efectuată o dată pe zi. Durata totală a tratamentului psoriazisului acest instrument va depinde de modul în care este eficiența lui cât de bine este tolerat de către pacient și sunt acolo orice efecte secundare.

  Uniderm"

  Medicamentul poate fi aplicat sub formă de pansamente ocluzive, dar fă-o atent. Cu toate că aplicarea topică a medicamentului absorbit în circulația generală în cantități foarte mici – mai puțin de 0,5% substanță activă. Acest lucru se întâmplă 8 ore după aplicarea cremei.

  Pacienți cu boli psoriazis și alte piele, pentru care această cremă eficientă este, se pune întrebarea – este posibilă utilizarea medicamentului în timpul sarcinii sau în timpul alăptării. Instrucțiunile spun că acțiunea medicamentului în aceste perioade nu este pe deplin înțeles, dar componenta hormonala pătrunde prin placenta și în timpul alăptării excretat în laptele matern. Deci, dacă aveți nevoie de tratament pe termen lung cu acest medicament ar trebui să oprească alăptarea, pentru a evita posibilele efecte negative. Același lucru este valabil pentru utilizarea acestuia în timpul sarcinii. – utilizarea pe termen lung nedorit

  În ceea ce privește utilizarea medicamentului în raport cu copiii, Uniderm nu este recomandat pentru un tratament mai mult de 6 săptămâni, pentru că nu există date cu privire la acțiunea sa pe corpul copilului într-o astfel de perioadă lungă de timp. Această întrebare este understudied, dar este cunoscut faptul că medicamentul este gormonoterapii, iar tratamentul pe termen lung ar putea afecta negativ creșterea și dezvoltarea copilului și crește riscul de apariție a sindromului Cushing.

  Copiii sub șase luni de Uniderm contraindicat, iar pentru copiii de la 6 luni la doi ani, durata tratamentului nu trebuie să fie mai mult de 5 zile.

  Indicații, contraindicații și efecte secundare ale medicamentului

  Indicații pentru utilizarea acestui medicament cu următoarele:

 • scăderea gradului de manifestare și neutralizarea inflamației pielii, mâncărimi și escaladarea manifestări apar în psoriazis;
 • dermatitei seboreice;
 • dermatita atopica;
 • alte tulburări ale pielii care necesită tratament cu corticosteroizi.
READ  Goji Cream - opinii, comentarii, pret, forum, click aici

Astfel, indicații de utilizare a acestui medicament oferi o varietate de boli dermatologice. Înainte de a începe să utilizați crema, consulta un dermatolog, care va evalua toate riscurile și beneficiile posibile, ținând seama de caracteristicile individuale ale bolii și corpul.

Uniderm"class

Extras din instrucțiunile de utilizare a Uniderm

Din cauza Uniderm se referă la o categorie de medicamente cu steroizi, există o serie de contraindicații pentru aceasta, în special:

 • dermatită periorală;
 • acnee rozacee; ​​
 • prezența fungice, infecții cutanate virale sau bacteriene;
 • sifilis și tuberculoză;
 • prezența reacțiilor post-vaccinare.

Medicamentul nu este recomandat pentru utilizare dacă aveți orice simptome alergie la componente. Dacă nu, atunci puteți aplica în condiții de siguranță pe leziune a pielii. În cazuri rare, după utilizarea medicamentului, pacientul poate nota uscarea sau iritarea pielii, senzație de arsură. În plus, s-ar putea fi foliculita, și hipopigmentare a pielii. În acest caz, medicul poate prescrie analogii săi.

Practica de aplicare a medicamentului sugerează că, în caz de supradozaj pot să apară insuficiență suprarenală secundară și perturbarea hipotalamusului – hipofizo – corticosuprarenalian. În acest caz, trebuie să anulați utilizarea medicamentului. O condiție importantă este retragerea treptată a medicamentului după utilizare prelungită, în caz contrar există riscul de sindrom al unui ricoșeu -. Reia arderea și inflamarea pielii

Recenzii Uniderm

Opinii de droguri Uniderm cea mai mare parte pozitiv, dar totul depinde de caracteristicile individuale ale bolii. Dacă aveți reacții adverse, comentarii în acest caz, ar fi adecvată.

Iată câteva dintre opiniile:

Irina, în vârstă de 36 de ani. După numirea medicamentului, efectul nu a avut loc o dată, sa bucurat săptămâna. probabil depinde de ceea ce forma de boala. Dar efectul dorit a fost atins. Aproape plecat mâncărime, tecnost și roșeață este, de asemenea, plecat. În ceea ce privește efectele secundare descrise, atunci ei. În general, eu sunt mulțumit. Em>

Anton, 28 de ani. Psoriazisul în familia noastră de a suferi nu numai eu. El a apărut la mine recent, dar a adus imediat o grămadă de senzații neplăcute. A decis să nu întârzie tratamentul și a făcut apel pentru ajutor la medic, care a numit Uniderm. Principalele simptome au dispărut, atunci alocarea a avut succes. Voi folosi în schimb. Em>

Anja Ulf
Despre Anja Ulf Articolele 95
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.