Prelungi-Max – instrucțiuni de utilizare, preț și recenzii

Prelungi-Max - instrucțiuni de utilizare, preț și recenzii
[Total: 0    Average: 0/5]

stres constant, mediu sărac și schimbările legate de vârstă duce la probleme de erecție la bărbați, prin care acestea dezvolta complexe, anxietate și îndoială. La primele semne de disfuncție erectilă puteți lua Prolong-Max rau pentru potenta, care ajută la normalizarea funcției de prostată și de a îmbunătăți calitatea sexului.

ProlongMax"

Compoziția și forma de emitere

biologice active Supliment alimentar produs în capsule, care conțin numai ingrediente naturale, care se completează reciproc:

Indicații pentru utilizare

Acest baa este destinat pentru tratamentul și prevenirea prostatită, impotență. Fie cauza capsulele sunt Prolong-Max poate prezenta astfel de simptome la bărbați:

 • erectii scurte lente;
 • iritabilitate și agresivitate excesivă;
 • a scăzut sex;
 • ejaculare precoce;
 • deteriorarea calității sexului.

Regimen

În conformitate cu instrucțiunile de utilizare, Supplement pot fi luate în conformitate cu mai multe scheme:

 1. Pentru creștere de o singură dată în potență este necesar să se ia 1 capsulă în timpul mesei de 20 de minute înainte de presupusa legătura intimă.
 2. Pentru probleme intermitente cu potenta, este recomandat sa urmeze un tratament. Pentru aceasta trebuie să mănânce în fiecare zi: 1 capsulă de 3 săptămâni și apoi să ia o pauză de timp de 1 lună și din nou se repetă curs (pentru a obține un rezultat stabil)
 3. .

 4. Dacă pierderea puterii de sex masculin cauzate de prostatita, HBP sau alte boli, este necesar să se ia SUPLIMENTELOR în tratamentul complex. În acest caz, capsula trebuie luate în termen de 4 săptămâni. Prima săptămână pe care doriți să bea 2 pastile pe zi, iar apoi se reduce doza la 1 PC Acest instrument va ajuta la accelerarea procesului de vindecare.
READ  Actipotens - opinii, comentarii, pret, forum, cum funcționează?

Toate componentele remediilor au un efect pozitiv asupra organelor pelviene, și de a îmbunătăți, de asemenea, de aparare ale organismului si de a imbunatati starea de sanatate a oamenilor.

BUD nu creează dependență și nu are efecte nocive asupra sistemului cardiovascular. Medicamentul poate fi combinat cu utilizarea de alcool în cantități mici.

După cursul tratamentului, este posibil să se realizeze astfel de rezultate ca:

ProlongMax"

 • restaurarea erectii;
 • creșterea numărului de orgasme;
 • normalizarea nivelului de testosteron;
 • senzațiile crescânde în timpul relațiilor intime;
 • crește rezistența în pat;
 • obstacolul proceselor patologice legate de vârstă.

Contraindicații

Costul de droguri

Comanda de droguri numai pe site-ul oficial al producătorului, deoarece farmaciile nu este de vânzare. Costul de suplimente alimentare este de 990 ruble.

Recenzii

Egor, 40, Krasnodar. A luat acest supliment pentru tratamentul problemelor de impotenta. Medicamentul este eficient si nu provoaca efecte secundare. Potența remediu simțit după ce a luat mai întâi capsulele. Sexul a devenit mai vii și de lungă durată.

Damir, în vârstă de 52 de ani, Yaroslavl. capsule de băut pentru a crește rezistența în pat. Medicamentul este ușor de aplicat și se distinge prin absența în compoziția sa de produse chimice, iar acest lucru este important la vârsta mea. Activitatea sexuala dupa mijloace de tratament sunt semnificativ crescute.

Irina, în vârstă de 33 de ani, Sevastopol. Sotul meu a folosit pentru a face culturism. După ce a luat hormoni de creștere le-a perturbat productia proprie de testosteron. Ca urmare, a redus foarte mult libidoul. Medicul ia recomandat sa urmeze un tratament pentru suplimente alimentare naturale, care cresc productia de testosteron. Optat pentru acest instrument. Suplimentele de eficacitate atât de fericit.

READ  Praltrix - preț și recenzii, capsule pentru potenta

Concluzie

Acest aditiv are un efect pozitiv asupra potenței. Luând instrument, puteți obține erecție persistente, face sex mai durabil și luminos, dar, de asemenea, pentru a stabiliza producția de testosteron.

ProlongMax"class

Anja Ulf
Despre Anja Ulf Articolele 95
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.