Peruvian Maca – opinii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Peruvian Maca - opinii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăra
[Total: 0    Average: 0/5]

Maca sau maca ( maca EM>.) – un foarte interesant rădăcină de legume din familia verzei, o rudă de bine-cunoscute de gulie, ridiche, muștar și broccoli

Peruvian

Photo: Depositphotos.com. Autor:. Ildi_papp

Această poveste începe în Peru. Fermierii locali remarcat în primul rând efectele acestei plante asupra vitelor. Animalele care au fost pășunat în domeniul distribuției de maquis, a fost mai puternic, mai sănătos, montator de semenii lor și de multe ori copulated.

Deci, a deschis una dintre cele mai puternice afrodisiace si adaptogeni de pe planeta. Este bogat în vitamine (B2, B6, B12, C și niacin), minerale (fier, calciu, iod, mangan, potasiu și zinc), aminoacizi și alte substanțe, in special utile pentru sănătatea femeilor.

Pentru a mânca rădăcină de legume este cel mai bun în stare proaspătă, dar se pare în supermarket-uri noastre este problematică. În acest caz, aditivi biologic activi adecvați conținând pulberea rădăcinii medicamentului. doza medie pentru un adult. 500-1000 mg de maci zdrobite într-o zi (unele surse spun până la 3000-5000 mg)

Proprietăți utile

Maca rădăcină poate participa la tratamentul multor boli, începând de la depresie și terminând cu cancer. Este foarte eficient adaptogen, creșterea eficienței organismului, rezistenta la stres si infectii datorate efectului asupra sistemului endocrin al organismului.

Substanțe biologice active în compoziția maca reglează producția de cortizol (hormonul stresului) în hipotalamus și stimulează activitatea glandelor suprarenale.

Peruvian

In timpul menopauzei

radacina Maca poate fi folosit ca un analog al terapiei de substituție hormonală (HRT) la femeile în menopauză. HRT Clasic cauzeaza ovare la atrofie și poate perturba producerea de hormoni, iar radacina nu are astfel de efecte secundare.

READ  Calmax - opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpara, cumpara acum cum funcționează
Oferta Valabila Doar Astazi?Site-ul oficial al | producătorului. Reducere 50%?

În lupta cu infertilitate

biologic supliment alimentar care conține activ Maca rădăcină, este utilizat de mai multe femei pentru a combate infertilitatea. În ciuda lipsei evidente de date științifice în acest domeniu, oamenii de stiinta australieni au efectuat o serie de studii pe șobolani. În timp ce luați extractul de plante la animalele de laborator au arătat o creștere a fertilității.

Pentru sănătatea femeilor

simptome neplăcute în timpul menstruației sunt asociate nu numai cu supratensiunile hormonale, dar cu un deficit de vitamine si minerale necesare organismului feminin. Maca rădăcină susține echilibrul hormonal și hrănește celulele cu antioxidanti. Prin aceasta se reduce menstruale si dureri de cap, minimizează riscul de sângerare, ameliorează iritabilitate.

Afrodisiac

Multumesc afrodisiac peruan a venit în Europa și Rusia de la poalele Anzilor – locul de naștere al maci peruane. Rădăcina acestei plante este eficientă pentru tratarea disfuncției erectile provocate de stres sever. primirea Lui, potrivit experților capabili de îmbunătățire a libidoului uman cu 180% . Un alt, puțin cunoscut de ruși, dar foarte popular pe bază de plante afrodisiac Vest Damiana frunze.

Pentru pierderea in greutate

În cartea „Dieta tiroidei: gestiona metabolismul pentru pierderea in greutate,“ Mary J. Chaumont observă că Maca rădăcină și similare plante adaptogene sunt responsabile pentru fluxul de energie, da putere, reglementa tiroida și modul cel mai natural pentru a accelera metabolismul. Aceasta, la rândul său, vă permite să ardă mai multe calorii si lupta impotriva obezitatii. Cu toate acestea, folosind doar un singur Mac pentru pierderea în greutate, trebuie să înțeleagă că rezultatele rapide nu vor.

READ  LashParade - recenzii, preț, unde să cumpărați, să cumpere acum

Am examinat proprietățile benefice ale Maca rădăcină, efectele sale secundare de timp. Iată principalele: dureri de cap, insomnie, arsuri la stomac, stomac deranjat, plansul, hormon-dependente de acnee și creșterea frecvenței cardiace. Observați unul dintre simptomele – reduce imediat doza

Peruvian

.

Oferta Valabila Doar Astazi?Site-ul oficial al | producătorului. Reducere 50%?

Anja Ulf
Despre Anja Ulf Articolele 95
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.