Fish XXL – opinii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Vrei o captură solidă în timpul iernii? Apoi, sugerează Fish XXL activator musca. Acesta este un nou, unic si 100% eficient momeală pentru pești diferite. Nu vă voi spune ce un pescar pasionat, dar uneori îmi place să stau pe îngheț, așteptând prada mare. De obicei, folosit simplu momeală – sudate cu boabe picături de anason. Până la un anumit timp, am fost totul aranjat, dar recent am avut o conversație cu același iubitor de pescuit de iarna. Învățat de la el că metoda mea este învechit și a recomandat Fish XXL momeală alte specii este mult mai slabă decât aceasta. Cu toate acestea, există o opoziție – este necesară comanda pe internet, este mai bine pe site-ul oficial (acolo original). În general, am cumpărat acest instrument și știu fericit. Acum, un pic mai vorbesc despre asta cu o recenzie.

Caracteristică Fish XXL

Am studiat cu atenție informațiile despre produs, și înainte de stocare, Fish XXL comentarii shoveled cu atenție în rețea. Toți cei care au încercat suplimentul lăudat o captură superb. După cum sa afirmat de către producător pe ambalaj, prinde cu acest activator exclusiv va fi: mai mult, mai mare, mai rapid. Confirmați că totul este bine, dar este, de asemenea, un loc cu mare potențial și va putere pentru a obține până dimineața devreme.

Fish XXL activator de pulverizare pentru pescuit de iarna vine într-un mic flacon 30 ml convenabil, dar consumul este destul de economic. Culoarea maro bogat substanțe active, perfect pentru ape transparente, înghețate și pentru pește timid, care preferă umbra momeală mai închisă. Consistența groasă a produsului asigură de lungă durată atractiv pentru efectul de pește, atrăgând chiar pestii mari de la distante mari. Această momeală este sigur de a se bucura de pește, fie că este vorba liniștit, precaut sau prădător.

Formula este sigură și cea mai echilibrată:

 • Elephant usturoi este bun pentru crap, plătică, știucă, crap.
 • Kaffir de var. – cum ar fi, plătica, linul
 • Ulei de cânepă. – vor aprecia plătică de argint, CONV
 • Proteine ​​năluci calmari biban, somn, burbot, Rotan.

Principiul de funcționare Fish XXL

Fish XXL activator muscatura este rapid și garantat, pentru că au fost atent proiectate de către experți. Oamenii de știință și pescarii profesioniști au luat trei ani pentru a găsi un amestec aromatic versatil, confortabil și perfect de pește. momeli unic efect intens asupra organul olfactiv al producției viitoare. substanțe aromatice, atunci când este dizolvat în apă, apar pe mucoasa si afecteaza astfel terminațiilor nervoase. Astfel, peștele cazand spre tine pe cârlig.

proprietățile produsului suplimentare:

 1. oferă posibilitatea de a multiplica captura obișnuită pentru 3!
 2. amestec perfect de arome pentru diferite de pește.
 3. Fac doar 5 minute de pește somnoros activ.
 4. Perfect pentru iarna.
 5. Faptele în apă rece ca gheața.
 6. OL>

  Cum să utilizați Fish XXL

  Fish XXL activator de pulverizare pentru utilizarea de pescuit de iarnă ușoară, principalul lucru aici este de a găsi un loc bun și trezesc devreme. Pentru momeală se va potrivi cu toate că sunt folosite de obicei, bine du-te, chiar și pâinea. Prinde pește pașnic, folosind tratamentul momeală de 2-4 ori, iar pentru viclenie, timide trebuie să stropească alimente de 7-8 ori. Când a prins 2-3 lucruri, puteți repeta procedura.

  De obicei mușcătura începe după 10 minute. Apropo, poate doriți să facă gaura mai mare, deoarece există o probabilitate mare de producție de pește mare. Și totuși – îngrijire pentru pescuit de iarna, amintiți-vă acest

  !

  Dignity Fish XXL

  Sunt atât de bucuros am gasit Fish XXL. Lure alte specii pentru a încerca chiar nu doresc, pentru că 100% încrezător în acest sens. Acum, pescuit îmi aduce plăcere chiar mai mult decât înainte. Spray-ul este mare, așa că am sugera, și are următoarele avantaje:

 • testat cu succes în diferite rezervoare.
 • Compact, dimensiunea ergonomică a sticlei.
 • Flavour influență versatil și mare pe toate speciile de pești.
 • mijloace convenabile pentru arome diferite duze.
 • Activ chiar și la hrănit, pește sperios.
 • preț și de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Opinia unui specialist

Volodymyr Rybak cu experiența corectă și cu succes la pește nu este atât de ușor, pentru asta ai nevoie de noroc, fler, și echipamente de sunet, în general, mai mulți factori. Dar, astăzi, o captură bun poate vă rugăm să nu numai un pescar cu experiență și novice. Foarte important, utilizați Fish XXL, comentarii despre acest pulverizare este momeala, fără excepție, pozitiv, activator funcționează așa cum ar trebui, în mod substanțial creșterea capturii și extinderea posibilității de pescuit de iarnă.

& nbsp;

Despre Marjoleine Nines Articolele 82
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*