Sănătate și Tu

Agromax Prezentarea produsului



Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Valoarea de evaluare a transparenței informației este un indicator analitic se calculează pe baza informațiilor disponibile în mod public cu privire la activitățile persoanelor juridice. Activitatea principală este „comerț cu amănuntul de piese și accesorii pentru autovehicule“, a participat la 14 activități suplimentare. Organizația LIMITED LIABILITY COMPANY “CRUISE AUTO” atribuită INN, OGRN, OKPO. Telefon, adresa de e-mail și alte detalii de contact „Povolzhskaia Compania Oil“ în absent Unified și pot fi adăugate la un reprezentant al organizației.


Acesta este sută la sută rezultat din acest îngrășământ. Rezultatul aruncat o sumă bună de bani pentru vânt, zavivshie lăstari

și o mulțime de emoții negative. manageri și specialiști ai întreprinderilor din complexul agroindustrial al țării – exploatațiile agricole, gospodării țărănești, uzine de prelucrare, companii de cereale și altele. Ofertele magazin furnizori prietenos și prețuri rezonabile.

Organizarea comună a tratamentelor privind protecția plantelor și aplicarea foliară reduce semnificativ costurile. îngrășământ lichid concentrat care conține bor în 11% (150 g / l). Conține oligoelemente esențiale care declanșează procese enzimatice în embrionul seminței, de a promova aparitia timpurie a răsadurilor și crește îngheț. O parte din controalele arhidonovaya acide în plante rezistență sistemică la factori sau boli dăunătoare abiotici și biotici prin producerea fitoalexine.


„Agromax“ – servicii și produse complexe în primul rând agrocenter, oferind agricultorilor un serviciu complet la cele mai bune condiții posibile. Noi folosim cookie-ul pentru a vă oferi mai multe opțiuni atunci când se utilizează site-ului. Continuând pentru a naviga pe acest site sau închide acest mesaj, sunteți de acord cu utilizarea cookie-ului. Agromaks Kaliy450 – ingrasaminte fertilizantă foarte concentrate, care permite să se asigure în totalitate plantelor cu potasiu prin aplicare foliară. Formularul solubil în apă și potasiu pronikatel membranei facilitează elementul de absorbție completă, crește elementul mobilității în țesuturile plantei.


Componentele se dizolvă rapid cu amestecarea completă a soluției de lucru. zile treilea tratament după înflorire pentru a îmbunătăți furnizarea de frunze și o mai bună creștere a trage.

Activitatea principală este „producția de petrol“, a raportat 6 activități suplimentare. Organizația LIMITED LIABILITY COMPANY “Povolzhskaia OIL COMPANY” atribuită INN, OGRN, OKPO.


Cardul de companie puteți vizualiza declarația completă a organizației. Detaliile sunt disponibile din Registrul de stat unificat al persoanelor juridice sub forma unui document electronic. Descărcați sau imprimați un extras din registru, până în prezent, la momentul solicitării sau la data șederii dumneavoastră în trecut. Calendar poate sugera un moment în care în situația când datele sunt schimbate.


Agromax
Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Conectați-vă

site-

Acesta conține bor chelat și pronikatel membranei în compoziție, asigurând astfel absorbția completă a borului de către plantă și crește mobilitatea elementului în interiorul țesuturilor vegetale. Borul oferă rezistență la un punct de creștere a condițiilor meteorologice nefavorabile, prevenind încălcarea proceselor de creștere și echilibru menținerea în fitohormonii plantelor.


  • Toți cumpărătorii au fost mulțumiți de modul reducere care rezultă și calitatea vehiculelor achiziționate.
  • Numai în 2014, a vândut 30 de unități de cereale și echipamente de furaje pentru agricultori, ferme mari, exploatațiile din regiunea Belgorod.

  • cu siguranta se recomanda folosirea de îngrășăminte, iar cultura va fi bine protejat de îngheț și dăunători.
  • eu folosesc un activator de mai mult de unul, și tot timpul am un randament mare și nici o insectă nu doare.
  • meu vecin a văzut-mi îngrășământ pentru a cultiva pământul și a cerut divorțul sau nu, tot ce este scris despre el?

Un îngrășământ organic eficient pentru toate culturile. Ea promovează creștere activă, restaurări și întărește planta. Mijloacele produse într-un ambalaj comod – în formă de plicuri, conținutul care este destinat pentru diluare în 10 litri de apă

.

Specialiștii noștri vor oferi asistență profesională în selectarea pieselor necesare de echipamente potrivite pentru tehnologia de producție. prezent cu succes pe piața de echipamente pentru mai mult de 10 de ani, este distribuitorul oficial cei mai importanti producatori mondiali. Știi că telefonul sau alt contacta această companie? În Crimeea, rusul semințele hibride cultivate de sfeclă de zahăr, care va înlocui semințele producătorilor străini. Cum se diferă de cele europene, a declarat directorul Enterprise „Agromaks“ Andrey Savchuk.


popular

Conform FSSP, procedurile deschise de executare împotriva societății nu sunt disponibile. Facilitățile noastre sunt dotate cu echipamente moderne, care permite să producă complexe lactate de înaltă calitate și piese de schimb pentru conducte de lapte și mașini de muls. Toate produsele sunt licențiate în conformitate cu standardele de reglementare și standardele de stat. GC „Agromaks“ este un producător de directă, astfel încât clienții noștri nu plătesc suplimentar, achiziționarea echipamentelor ferme de la noi. Principalul obiectiv al companiei – crearea de echipamente pentru industria laptelui de înaltă calitate pentru complexul agroindustrial din Rusia

.

Principalele produs – produse de protecție a plantelor și îngrășăminte. Este ușor de îngrășământ digerabil pentru aplicare foliară, utilizată pentru cultivarea plantelor, în special, au nevoie de cantități mari de bor într-o formă accesibilă (pentru eliminarea rapidă a deficitului de bor în plante). Bor Agromaks 11% – foarte concentrat îngrășământ bor top pansament pentru a compensa lipsa borului în plante pe tot parcursul sezonului de creștere prin aplicare foliară

.

Puteți apela numărul de telefon sau verificați pentru alte

contacte on-line bio-Agromax.ru. Locație excelentă, orele de deschidere 8-20, servicii prietenoase, confortabil. FOLCROP B – este un îngrășământ lichid cu un conținut ridicat de bor. O combinație echilibrată și compoziția optimă a nutrienților.

Pentru a utiliza site-ul nostru este necesar să activați JavaScript în browser-ul dumneavoastră. În VLSI implementat serviciul Totul despre companii și proprietari. Acesta permite câteva secunde pentru a obține informații complete despre orice companie. Amprenta Compania Agromax, adresa juridică, site-ul oficial și verificați USRLE disponibile în sistemul SPARC (disponibil demo gratuit).

Această metodă de aplicare este cea mai necesară pentru lucrul pe soluri cu emisii reduse de fertilitate. Magneziu – participă la formarea clorofilei, accelerează creșterea grădinărit, plante ornamentale, îmbunătățește gustul fructului. Această metodă de aplicare este cea mai necesară pentru a lucra pe soluri nizkoplodorodnyh.



Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *