Acai Berry – opinii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Acai Berry - opinii și de preț, în cazul în care pentru a cumpăra
[Total: 0    Average: 0/5]

Grota nu rețineți că există ceva unic Acai:. Este unul dintre puținele fructe, pe langa fructele de avocado, care conțin grăsimi mononesaturate (MUFAS)

Acai

In timp ce MUFAS poate lucra pentru a ajuta la menținerea vă simțiți mulțumit dacă le include într-un regim alimentar controlat caloric, suma în boabe este atât de mică încât va trebui să consume cantități mari pentru a obține suficient de MUFAs, spune el. Și nu numai că ar fi costisitoare, spune el, ar adăuga o mulțime de calorii in plus. (MUFAS sunt, de asemenea, găsite în măsline, avocado, nuci, seminte, ciocolata neagra, soia, in si uleiuri de măsline și de floarea-soarelui).

Feriți-vă studiile ‘liber’ Acai Pierdere în Greutate Produse

Nu numai că nu a acai fost dovedit a avea puterile de pierdere în greutate revendicați în unele dintre anunțurile, grupurile de consumatori avertizează că persoanele care se înscriu pentru un proces „liber“ de produse dietetice acai pot arde.

Centrul pentru Stiinta in interes public, un grup de monitorizare alimentară și nutriție, a emis recent un avertisment că multe companii care oferă studii gratuite de produse dietetice Acai ajunge de fapt, clienții de încărcare. Clienții sunt rugați să furnizeze informații despre carduri de credit pentru expedierea probelor de „liber“, iar unele au fost imediat lovit cu taxe lunare de $ 80- 90 $.

Better Business Bureau de Nord Indiana a oferit un avertisment similar cu anunțurile online pentru produse de pierdere în greutate acai.

Ce este Acai Berry?

Cultivate în bazinul râului Amazon în Brazilia, Acai este un fruct violet profund, care are un gust ca o combinatie de fructe de pădure și ciocolată.

READ  Privado Gel - opinii, comentarii, pret, forum, click aici

Conținutul de antociani berry lui îi conferă culoarea violet bogat. Antocianinele sunt antioxidanti puternici care pot proteja organismul impotriva cancerului, inflamatie, diabet, imbatranire, boli neurologice, și infecții bacteriene.

O portie de 4 uncii de acai pura contine aproximativ 100 de calorii, fier, calciu, fibre, vitamina A și 6 grame de grăsime – dar, deoarece boabele nu transporta bine, cele mai multe produse alimentare vândute comercial folosesc doar o mică cantitate de acai pură. Acai este disponibil în capsule, pudră, ca pulpă congelată și în piureuri îmbuteliate și alte băuturi.

Acai

Dacă sunteți în considerare achiziționarea de produse acai, citiți etichetele, deoarece băuturile pot conține o mulțime de zaharuri adăugate și calorii. Și, să fie pregătit pentru șoc autocolant de la magazin alimentar, ca cele mai multe produse Acai transporta un preț piperat.

„Produse din acai sunt scumpe, deoarece 95% din boabe este de semințe, și numai 5% este folosit pentru a face pielea de alimente și băuturi“, spune Grotto.

Rețineți că puteți obține fructe și legume integrale în mod similar, bogate în antioxidanți pentru o fractiune din costul de acai, în forma lor naturală (fără zahăr în plus de calorii). Afine, mure, zmeură și sunt alegeri mai economice, care oferă beneficii medicale similare, spune Grotto.

Anja Ulf
Despre Anja Ulf Articolele 95
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.